dinsdag 31 mei 2016

zondag 5 juni: Beker van Vlaanderen Masters Atletiek te Oudenaarde! door te sturen aan geïnteresseerden...Op zondag 5 juni gaat de Beker van Vlaanderen Masters Atletiek door te Oudenaarde!

Zin in een namiddag inspirerende 35-plus atletiek? Of u denkt 'misschien kan ik dat ook'?

De atletiekclub KASVO is gastheer voor een driehondertal atleten; 35-plussers uit liefst 19 Vlaamse atletiekverenigingen dewelke in teamverband strijden om de 'Beker van Vlaanderen' in de landelijke 2. Het wordt een unieke editie want voor het eerst wordt de ranking opgemaakt door het optellen van de punten van het dames- en de punten van het herenteam, om te komen tot een klassement. Goed mogelijk dus dat deze aanpak de vroegere ranking volledig door elkaar kan schudden... En dit is misschien wel een kans voor KASVO, want zowel het dames- als herenteam scoort goed! Met zowel Veerle Van Linden (Sportvrouw Oudenaarde), als met Dieter Geenens (Sportman Oudenaarde en Maarkedal) in hun team 'moet' er gescoord worden ;-)


#kasvo #bvv #masteratletiek #atletiek #oudenaarde #maarkedal

Praktisch: Zondag 5 juni 2016 - 13u30-17u45 - www.kasvo.be - Koninklijke Atletiek Sport Vereniging Oudenaarde - Burgemeester Thienpontstadion: Prins Leopoldstraat, 9700 Oudenaarde

Uurrooster: http://www.kasvo.be/wedstrijden/2016/eigen/org160605.pdf

Deelnemende teams: ASVO - ABES - ACP - ATLA - AVKA - AVR - AVZK - AZW - DAC
EA - FLAC - LEBB - OEH - OLSE - RAM - RCT - RIEM - STAX - VMOLGeen opmerkingen:

Een reactie posten