maandag 2 juni 2014

Wat goed en wat minder nieuws...

voor de Masters Heren:

Ikzelf en Freddy waren dit weekend niet in supervorm; ook onze eigendunk is intussen behoorlijk realistisch geworden. Maar we zullen ons volgende zondag eens goe kwaad maken op onszelf...

Steven moet opletten voor zijn achillespezen en komt op de BvV enkel aan de start op de 400m. Ook nog een 4x400m zou teveel van het goede zijn. We mogen inderdaad niet idioot gaan doen.
Voorlopig heb ik Freddy dus geplaatst bij de 4x400m. Als het u kan troosten Freddy; ik zie er even hard tegen op als jij. Gelukkig is Joeri zo fris als een hoentje ;-) en blijven we zo zeker onder de vier minuten.

Prachtige prestaties van Christophe in ver en 100m in Tielt (hij staat met 12"24 momenteel 7de op de Belgische jaarlijst). En nog positief: een prima 2'10" voor Jurgen op de 800m. En Patrick werd derde in een tot de verbeelding sprekende BK bergloop!

Slecht nieuws is dat Roger geblesseerd raakte op de 100m in de start. Ik had het hem anders gegund!

Voor de Masters Dames:

Sofie heeft dit weekend zéér mooi haar 100m gewonnen en benaderde haar PR in ver.
Annie was tweede en Martine derde op de 2000m (achter een jong veulen van Rieme). Martine heeft - het is bij deze officieel en vastgelegd - haar laatste ronde gespurt en had dus zowaar over!
Conny hield het dit weekend in Tielt op vakkundig jureren. Maar - u zult het met mij eens zijn - grootste bewondering voor Rachel die blijft volharden. Ze ging over de 17m in discus en bijna 7m50 in kogel...

Groeten, Dieter


1 opmerking:

  1. uw speerworp was toch goed, Dieter ? En discus viel al bij al toch ook goed mee ? Zondag doe je minstens even goed, daar ben ik zeker van !
    En idd een welgemeende proficiat aan Christophe die op zijn allereerste wedstrijd al meteen zijn visitekaartje afgaf ! Voor degenen die hem al op training hebben bezig gezien, is het wel niet zo'n grote verrassing.
    Ik ben er dan ook rotsvast van overtuigd dat we weer een sterke ploeg op de been kunnen brengen en probleemloos in deze voor ons nieuwe afdeling 2 zullen kunnen meedraaien !

    BeantwoordenVerwijderen